Лесни и едноставни вежби за обликување на нозете и задникот кај мажите (ВИДЕО)

Развиени и обликувани мускули на нозете и задникот не се важни само за припадничките на понежниот пол. Модерното време налага и мажите да се заинтересираат за овој тип на вежби.

Денес ви претставуваме многу лесни и едноставни вежби кои на интересен начин ќе ви помогнат да го постигнете посакуваниот ефект. Се што вие е потребно е една топка, како онаа со која располага инструкторот на видеото и вежбањето може да започне.

www.doktori.mk, 12.05.2013

Последна вест

Најчитани статии - вежби