Доктори.мк | Вежба за широки рамена - видео | vezba-za-siroki-ramenja-video | Портал за медицина и здравје

Вежба за широки рамена - видео

Нема машко кое не сака да ја има таканаречената V форма на торзото, што подразбира широки рамена и рамен стомак. Во неколку наврати сме објавиле видео-вежби за рамен стомак. Следнава се бави со формирањето на широки рамена.

Се што ви треба за оваа вежба се рачни тегови и малку слободно време. На работа момци!

 

 

 

www.doktori.mk, 27.10.2014

Последна вест

Најчитани статии - вежби