Среќна и весела 2014-та година

 

Крајот на годината не е ниту крај, ниту нов почеток, туку е продолжување збогатено со сета мудрост која ни ја влева искуството.

 

 

Нека секој ден од Новата година, Ви е исполнет со среќа, радост и слатки изненадувања...
 

www.doktori.mk, 01.01.2014

Последна вест

Најчитани статии - занимливости