Победете го стресот и останете млади со хипербаричните кислородни третмани

Доктори.мк во соработка со Специјализиран ХБО2Т Центар - Скопје во недела, 09.12.2012, во 14.00 часот, на Малата сцена на Саем на Жена, ќе одржат предавање на тема: „Победете го стресот и останете млади со хипербаричните кислородни третмани“. Предавачот, д-р Марија Јакимовска, ќе ви ги претстави придобивките од кислородниот третман под висок притисок во забавувањето на стареењето и совладувањето на стресот и заморот. Дознајте како на едноставен начин можете да бидете поздрави, да изгледате поубаво и да се чувствувате подобро.

 

 

Хипербарични кислородни третмани (ХБОТ)

Забавете го стареењето (Anti-aging therapy) со ХБОТ.

  • Интензивна оксигенација на клетките во кожата и елиминација на токсините;
  • Со само еден третман двојно се зголемува бројот на циркулирачките матични клетки;
  • Кожата добива блескав изглед и подобрeна текстура.

Улогата на ХБОТ во совладување на стресот и заморот.

  • Ги подобрува помнењето и концентрацијата, обезбедува квалитетен сон;
  • Ефикасно решение за честите главоболки;
  • Ја спречува предвремената појава на деменција.

www.doktori.mk, 08.12.2012

Последна вест

Најчитани статии - занимливости