Gangam style - кардио вежби

Ултрапопуларниот хит кој го насмеа и разигра целиот свет, стана инспирација и за фитнес инструкторите.  Овојпат, наместо класични фитнес вежби, подготвивме листа на  5те најгледани кардио вежби инспирирани од  "Gangam style". 

ПС: Доколку ни овој заразен ритам не успее ве натера да станете од креветот и да се размрдате, консултирајте лекар :-)

 

 

 

 

 

 

За крај, ве потсетуваме дека редовната физичка активност е основа на здравиот животен стил. Доколку најдете начин како кон неа да ја додадете и забавата, бенефитите ќе бидат уште побројни и подалекусежни.

 

 

Живеј мудро, живеј здраво - Видео вежби на Доктори.мк >>>

www.doktori.mk, 29.11.2012

Последна вест

Најчитани статии - вежби