Доктори.мк | 7 правила кои никогаш не треба да ги заборавите при укажување на прва помош | 7-pravila-pri-ukazuvanje-na-prva-pomos | Портал за медицина и здравје

7 правила кои никогаш не треба да ги заборавите при укажување на прва помош

студент по медицина
16.10.2012

Најчитани статии - медицина