Како се прават виршли - видео

Наша обврска е да ви го презентираме начинот на подготовка на еден од најзастапените, но и еден од најоспоруваните видови брза храна која секојдневно ја консумираме. 

 

Ваше право е да изберете што ќе јадете денес... 

 

 

 

 

 

 

"Ние сме тоа што јадеме"

-американска поговорка-

www.doktori.mk, 08.10.2012

Последна вест

Најчитани статии - исхрана