Најсекси тренинг за раце - заедно со ангелите на Victoria's secret

За да се постигне совршениот изглед кон кој сите се стремиме, потребнo e да донесувате здрави животни одлуки - да се придржувате кон  здрав начин на исхрана и да практикувате редовен физички тренинг. Погледнете како тоа го прават најубавите девојки на светот - ангелите на  Victoria's secret. 

 

Дауцен Крус, еднa од најпознатите светски топ модели и актуелен "ангел" на Викториjа сикрет, заедно со фитнес тренерот за супермодели Мајкл Олаџиде ќе Ви помогне да добиете секси раце. Тренингот вклучува движења кои Олаџиде редовно ги користи при подготoвка на моделите за модни ревии, како и испробани совети испратени од страна на фановите на познатиот моден бренд.

 

www.doktori.mk, 28.09.2012

Последна вест

Најчитани статии - вежби