ПЗУ "Др. Каланоска" - приватна стоматолошка ординација во Охрид

ПЗУ "Др. Каланоска" е приватна стоматолошка ординација во Охрид, која покрај вообичаените, нуди стоматолошки услуги како:

  • Превентивна стоматологија;
  • Ултразвучно отстранување на забен камен;
  • Конзервативни реставрации;
  • Ендодонтска терапија;
  • Екстракции;
  • Периодонтална терапија;
  • Фиксни и мобилни протетски надокнади;
  • Неинвазивно белење на забите.

Овозможува и всадување на импланти и креирање убави насмевки со високо-естетски безметални коронки. 

Работниот тим на ординацијата го сочинуваат д-р Габриела Каланоска д-р Кристина И. Стојаноска-Алоска, кои со задоволство ќе излезат во пресрет на Вашите барања, било да се од функционална или естетска природа.

Стоматолошката ординација се наоѓа во трговскиот центар „Трудбеник“ во Охрид(во непосредна близина на дисконт Тинекс).

Контакт:
+38970 690 090 Д-р Габриела
+38970 452 100 Д-р Кристина
 
-комерцијален текст-
www.doktori.mk, 26.09.2012

Последна вест

Најчитани статии - стоматологија