Видео вежби: Пилатес за цврст и обликуван задник

Ова е можеби последната шанса да го обликувате, подигнете и зацврстите својот задник пред екот на летната сезона.  

Вежбиве ги активираат сите мускули на задникот и за нивно изведување не е потребна никаква опрема, туку само мала доза на мотивација.

Ве советуваме, доколку досега не им посветувавте внимание на мускулите на задникот, да не претерувате барем првите неколку дена.

Ви требаат повеќе идеи за вежбање? Погледнете ги нашите одлични видео вежби >>>

www.doktori.mk, 23.06.2012

Последна вест

Најчитани статии - вежби