Во топ форма со Body combat - видео

 

Body combat е програма на кардио вежби кои ќе ви помогнат целосно да ја ослободите својата енергија. Иснпирирана е од боречки вештини и вклучува микс од повеќе дисциплини како на пр. карате, бокс, таеквондо, таи чи, муаи таи и др.

Следниот 20 минутен тренинг ќе ви овозможи  да го започнете патот кон топ форма. Патем, веруваме ќе ви се допаднат и музиката, но и тимот инструктори кои ќе ве водат низ него. Нивното мото е "Ослободете го воинот во себе и нападнете ги своите калории".

 

www.doktori.mk, 26.05.2012

Последна вест

Најчитани статии - вежби