Како да се подготвите за новите бикини - видео вежби

Летото е во пол ек, а вие веќе ги прелиставте сите модни каталози и ги избравте своите бикини од соништата. Има само еден мал и вечен проблем - не се чувствувате удобно во својата кожа, нели?

Ние ќе ви помогнеме ова лето да ги крадете погледите на плажите. Оваа забавна видео вежба се состои од 10 минутно танцување кое ќе ве опушти и ќе ви помогне да ја обликувате половината. Девојки, летото се ближи, па започнете со вежбање веднаш ;-)

 

објавено на 2012-05-19

www.doktori.mk, 01.08.2014

Последна вест

Најчитани статии - вежби