15-минутна ефективна вежба за убава фигура на телото

Најдобриот начин за брзо слабеење и обликување на телото (заедно со правилна и редуцирана исхрана) е комбинирањето на кардио-вежби со експлозивни вежби за зголемување на силата.

Правете ги следните 4 вежби по 1 минута со 20-30 секунди пауза помеѓу секоја. Повторете го циклусот три пати за целосно комплетирање на тренингот.

Бидете внимателни! Ова се напредни и напорни вежби, па не се напрегајте премногу на почетокот доколку не можете да ги направите.

 

www.doktori.mk, 21.04.2012

Последна вест

Најчитани статии - вежби