Топ 10 вежби за секси нозе - видео

Доколку сте жена, секако дека сакате да имате нозе на кои сите ќе Ви завидуваат. Но, не се постигнува лесно совршената форма на нозете.

Во видеото подолу, Жаклин Хутон, која е во четириесеттите години од животот и е мајка на 5 деца, ќе ви претстави 10 вежби со кои нозете ќе ви бидат повеќе од убави. Вежбите градуираат од полесни (за почетнички) до потешки (за оние со поголема издржливост). Изберете неколку од нив, правете ги редовно, и вашите нозе ќе бидат секси, како оние од Жаклин.

 

 

 

www.doktori.mk, 08.04.2012

Последна вест

Најчитани статии - вежби