Вежба за цврст и рамен стомак - видео

Дали има некој кој не сака да дознае како може да го „стопи“ масното ткиво околу стомакот за само една недела? Дали воопшто такво подобрување е можно?

Во денешно време, кога вежбите за слабеење се насочуваат кон губење на сало од одделни делови на телото, можно е и зацврстување и зарамнување на стомакот за една недела.

Погледнете го следното видео и правете ја оваа вежба и во својот дом. Но, имајте на ум дека ова е многу напорна вежба. За почетниците, сепак, е претставена и поблага верзија на вежбата.

 

 

 

www.doktori.mk, 31.03.2012

Последна вест

Најчитани статии - вежби