Доктори.мк | Како се врши КТ снимањето на мозокот? | kako-se-vrsi-KT-na-mozok | Портал за медицина и здравје

Како се врши КТ снимањето на мозокот?

Дипломиран радиолошки технолог, студент по фармација
13.01.2012

Најчитани статии - медицина