Доктори.мк | Што да правите после оперативното вадење на заб? | sto-da-pravite-posle-operativnoto-vadenje-na-zab | Портал за медицина и здравје

Што да правите после оперативното вадење на заб?

доктор по стоматологија
Oрдинација по општа стоматологија "Дентико" - Скопје
28.12.2011

Најчитани статии - стоматологија