Дневник на исхрана

 

Овој месец зачинете ја вашата рутина со 31 дневна дозa свежи и здрави совети. Ден број 13:

 

Водете дневник на исхрана

Доколку почнете да водите евиденција за храната која ја внесувате, полесно ќе може да донесете правилни заклучоци зошто и кога јадете одредена храна. Дневникот на исхраната ќе ви помогне да ги анализирате нутритивните вредности на се што внесувате во текот на целиот ден. Според нас, одлична алатка за самоподобрување.

Фитнес дневник

Уште еден одличен начин со кој ќе може да бидете искрени кон себе и свесни за своето здравје. Со ваков дневник ќе може полесно да го следите својот напредок и да го задржите фокусот на поставените цели.

 

повеќе совети >

www.doktori.mk, 13.01.2012

Последна вест

Најчитани статии - животен стил