Идеи вредни за споделување - Пробајте нешто ново за 30 дена

Мет Катс, инжинер во Гугл, нуди нов начин за поставување и постигнување на посакуваните цели. Според него, од целта ве делат само 30 дена. Погледнете го видеото и дознајте зашто неговата несекојдневна идеја го привлече вниманието на милиони луѓе ширум светот:

 

 

 

 

И ние ќе ви го поставиме прашањето на Мет:

Што чекате? Ви гарантираме дека следните 30 денови ќе поминат, сакале или не. Зашто да не помислите на барем една стара желба, нешто што отсекогаш сте посакувале, и пробате да го остварите во наредните 30 денови?

Идејата, која е навистина вредна за споделување допре до нас. Тимот на Доктори.мк почна да ги одбројува деновите до првата цел ;-) Ве повикуваме да ни се придружите во стремежот за промена и самоподобрување, секој на свој оригинален начин.

www.doktori.mk, 16.11.2011

Последна вест

Најчитани статии - животен стил