5 минути за активни девојки

Рубрика: 5 минути за...

Ким Стротер е светски фитнес модел, работи за агенцијата Форд Моделс во Њујорк. Фитнес моделите рекламираат спортска облека и ги "окупираат" насловните страни на магазините посветени на здравјето и животниот стил.

" За да се биде фитнес модел, потребно е да се има силна волја и да се вложува труд за да се одржи посакуваниот здрав и свеж изглед"  вели Ким. Погледнете го видеото и дознајте која е тајната на нејзините вежби , и зошто се тие меѓу најгледаните  вежби на јутјуб...

По 5 минути вложени во себе, ќе бидете наградени со добар тонус на мускулите, позитивно расположение, и зголемена самодоверба. Земете пар лесни тегови (0.3- 1кг тежина) и уживајте:

 

 

Да започнеме со создавање на здрави навики кои ќе ни бидат повеќе од потребни во зимскиот период. Доколку ви се допадна вежбањето - утре продолжете со другo видеo од рубриката 5 минути за . . .

 

Сподели го своето искуство на најдобриот

> < форум за медицина и здравје ><

>> категорија ВЕЖБИ <<

 

Живеј мудро . Живеј здраво.

www.doktori.mk, 10.11.2011

Последна вест

Најчитани статии - вежби