Доктори.мк | Мозочен удар - кaко да се намали ризикот од негово повторно настанување? | mozocen-udar---rizik-od-povtorno-nastanuvanje | Портал за медицина и здравје

Мозочен удар - кaко да се намали ризикот од негово повторно настанување?

д-р Маја Божиновска Смическа
специјалист невролог
Специјална болница по ортопедија и трауматологија "Св. Еразмо" - Охрид
09.11.2011