Жешки или тешки - вистини од постелата

специјалист уролог, Специјална болница "Св. Еразмо" - Охрид
професор по "Хирургија со нега" и "Полово образование" на Универзитетот "Св. Климент Охридски" - Битола
20.07.2011

Најчитани статии - животен стил