Доктори.мк | 5 зачинети факти | 5-zacineti-fakti | Портал за медицина и здравје

5 зачинети факти

специјалист уролог, Специјална болница "Св. Еразмо" - Охрид
професор по "Хирургија со нега" и "Полово образование" на Универзитетот "Св. Климент Охридски" - Битола
22.06.2011