15 минути тренинг за цело тело

Ако мислите дека немате време за вежбање, тогаш ова е тренинг за вас.

Пробајте да се разбудите 15 минути порано од вообичаено и извежбајте ја оваа комбинација од вежби, тоа сигурно ќе придонеси за вашето расположение во текот на денот. Изберете број на повторувања на секоја од вежбите во однос на вашата физичка подготвеност.

Иако вежбите не се со голем интензитет, секојдневно вежбање на овој тренинг е доволно да го отстрани чувството на закржлавеност и ќе ви помогне да ја одржите формата.

www.doktori.mk, 30.04.2011

Најчитани статии - вежби

Последна вест