Мудри, здрави и сити

Постојат безброј поговорки кои не учат да живееме

правилно, здраво и мудро.

Во овој прилог одбравме неколку посветени на храната

и нашата нераскинлива поврзаност со неа.

www.doktori.mk, 26.03.2011

Последна вест

Најчитани статии - исхрана