5 минути за секси нозе - видео

Рубрика: 5 минути за...

Иако најчесто не помислуваме на нив како дел од нашиот сексапил, нозете во голема мера влијаат врз нашата појава и привлечност.

Доаѓаат пролетни и летни месеци, па вистинско време е да поработиме на нивната форма. Доволни се само 5 минути во денот и иницијатива барем 2-3 пати во неделата. Погледнете ги нашите предлог вежби.

Доколку по оваа вежба имате уште 5 минути на располагање, продолжете со нашиот предлог на 5 минутни вежби за цврст задник

www.doktori.mk, 19.03.2011

Најчитани статии - вежби

Последна вест