Креативно и здраво

Здравата храна не мора секогаш да биде здодевна. Употребете ја вашата креативност и препуштете се на задоволството.

Размислувајте здраво. Овошје, зеленчук, нискокалорична храна и малку инспирација.

Добар апетит :-)

www.doktori.mk, 08.03.2011

Последна вест

Најчитани статии - исхрана