Универзална вежба - склекови

Пред да поченете: Торзото треба да биде во права линија, нозете сосема малку раздвоени, шакитe поставени во линија вертикална на рамењата. Рацете треба да бидат полусвиткани.

Спуштајте го телото кон подот, и пред да го допрете со градите вратете се во почетнатa положба

Па, да почнеме :-)

www.doktori.mk, 19.02.2011

Најчитани статии - вежби

Последна вест