Колку мора да биде голем за да е голем?

специјалист уролог, Специјална болница "Св. Еразмо" - Охрид
професор по "Хирургија со нега" и "Полово образование" на Универзитетот "Св. Климент Охридски" - Битола
Колку мора да биде голем за да е голем?
Колкава голема осуда е да слушнете од некој, било од жена или од сопствениот ѓавол, дека Вашиот пенис, Вашата машкост, е мала. Сепак, многу ретко некој маж може точно да објасни која е “нормалната големина”. Повеќето од нив не знаат како пенисот функционира, од што се состои („коска“ е погрешен назив), како може толку брзо од мек да стане тврд, па потоа пак мек или како успева да исфрли столб од семе и сперма низ мал отвор со брзина од 45 км на час.
Погледнете ги статиите од рубриката: