Медицински феномени

доктор на медицина
Медицински феномени

Во животот не постојат невозможни цели. Нема ограничувања на телото што нашиот ум и волја не можат да ги совладаат. Во оваа рубрика ви претставуваме неколку инспиративни личности кои, против сите медицински закони, ги поместуваат границите на возможното. Ви ги претставуваме луѓето - медицински феномени кои се пример за сите нас...

Погледнете ги статиите од рубриката: