тимот на Доктори.мк
д-р Давор Спалевиќ
д-р Давор Спалевиќ
доктор на медицина
 
 

Д-р Давор Спалевиќ е роден на 19.11.1982 год. Дипломира на Медицински факултет - Скопје во 2008 год. Покрај медицината, се интересира за спорт и здрава храна, музика и ликовна уметност. Смета дека човечкиот ум е без ограничувања.


За Доктори.мк
Одличен сајт на кој може да се пронајдат многу нови и корисни информации.
Листа на статии од авторот: