тимот на Доктори.мк
Даниела Јованова
Даниела Јованова
студент по стоматологија
 
 

Даниела Јованова e студент на Факултетот за медицински науки во Штип, насока стоматологија.

Родена e на 20.03 1993 година. Основното и средното образование го завршува во Радовиш. Поради добрите резултати кои ги постигнува во текот на средното образование, истото го завршува  во рок од 3 години, по што се запишува на  Факултетот за медицински науки во Штип на 17 годишна возраст како најмлад студент во генерацијата.

Во слободно време посетува приватна заботехничка лабораторија во Радовиш каде подобро се запознава со претклиничките предмети во стоматологијата.


За Доктори.мк
Мислам дека Доктори.мк е одличен сајт каде медицинските лица можат да ги истакнат своите мислења и знаења, а воедно и место каде може да се најдат голем број на информации на било која тема поврзана со медицината. Доктори.мк е одлично место за проширување на нашите медицински знаења!
Листа на статии од авторот: