тимот на Доктори.мк
Цветанче Стојческа
Цветанче Стојческа
дипломиран физиотерапевт, специјализант за рехабилитација во хирургија, ортопедија и трауматологија
 
 

Цветанче Стојческа е родена на 16.04.1989 год. во Крушево. Во октомври 2012 година завршува на Високата медицинска школа во Битола, отсек физиотерапевт. Моментално специјализира во областа на рехабилитација во хирургија, ортопедија и трауматологија.

Практично искуство:

  • Одделение за Физикална Медицина и рехабилитација во клиничка болница Прилеп;
  • Сју Рајдер Битола - Старечки дом.

Познава aнглиски, француски и влашки јазик. Во слободно време се занимава со читање PC-списанија и книги, играње одбојка, гледање филмови и планинарење.


За Доктори.мк
Доктори.мк. е најдобар медицински портал во нашата земја. Многу е корисен и е богат со информации, кои се достапни за сите и кои им служат и на медицински образованите луѓе, како и на обичните луѓе. Се надевам дека со моите статии ќе придонесам и јас во здравствената едукација. Многу ми е мило што сум дел од овој тим, на кого му посакувам многу успех.
Листа на статии од авторот: