тимот на Доктори.мк
д-р Александра Крнинова
д-р Александра Крнинова
доктор по стоматологија
Стоматолошка ординација "Tерадент" - Скопје
 
 

Д-р Александра Крнинова е родена на 08.05.1980 во Скопје. Средно училиште заврши во УСО Раде Јовчевски Корчагин - Скопје. Дипломира на Стоматолошкиот факултет при универзитетот „Св.Кирил и Методиј“ во Скопје во 2005г.

По 5 годишно работно искуство станува сопственик на приватна здравствена установа Терадент.

Професионален интерес:

Постојано следење на сите најнови светски достигнувања од областа на стоматологијата што секако потоа наоѓаат примена и во нашата секојдневна практика.


За Доктори.мк
Одличен сајт кој овозможува споделување на искуствата и знаењето на докторите и непосреден контакт со пациентите. Корисни совети кои им се достапни на пациентите во секое време. Да продолжиме така!!!
Листа на статии од авторот: